Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN

SCOUTS HOFSTADE

ONLINE INSCHRIJVINGEN

We zijn aan een nieuw scoutsjaar begonnen, Hoera! Dat wil zeggen dat er nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gaan toestromen op den bos in Hofstade. Iedereen is welkom om driemaal langs te komen om te testen of scouts iets voor hun is. Na twee keer scouts en te beseffen dat scouts megacool is, is het de bedoeling dat je ingeschreven wordt als lid. Door je in te schrijven bij onze groep is uw kind onmiddellijk verzekerd voor alle scoutsactiviteiten waar hij/zij aan meedoet. Wanneer je bent ingeschreven zal je een mailtje ontvangen met alle praktische info en data in verband met de activiteiten.

LIDGELD BETALEN

Voor een jaartje scouts vragen wij 60 euro lidgeld. Het overgrote deel van dit lidgeld gaat rechtstreeks naar de verzekering van Scouts en Gidsen Vlaanderen. De overschot wordt in nieuw spelmateriaal gestoken. Dit bedrag mag als volgt overgeschreven worden: 


Begunstigde:

VVKS Verkenners Hofstade 


Rekeningnummer:

BE39 8538 8071 9919


Mededeling:

Lidgeld <Naam kind> - <tak kind> - 2023-2024


Bij welke tak je kind thuishoort kan je hier terugvinden.

ONLINE MEDISCHE FICHE 

Sinds 2020 zijn wij gestart met online medische fiches. Hierboven vind je de huidige handleiding van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Probeer bij het invullen van de medische fiche zo veel mogelijk in te vullen.


Bv. Als u kind geen specifieke medicatie moet nemen schrijft u "/". Zo weten wij dat u alle vragen heeft gelezen.