Leidingsploeg

LEIDINGSPLOEG

SCOUTS HOFSTADE

KAPOENENLEIDING

HANNE VAN DEN STEEN - NECTARGELE GOEDHARTIGE SCHAARBEK

GSM-NUMMER: 0477 31 66 75


KORTE VOORSTELLING: 

Hallo, ik ben Hanne. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik heb er enorm veel zin in! Naast de scouts studeer ik psychologie in Gent en in mijn vrije tijd ga ik graag lopen en wandelen. Ik geniet van de kleine dingen in het leven en put mijn energie vooral uit het contact met anderen.

KAAT VAN LAETHEM - MADELIEFWITTE CHARMANTE BEO

GSM-NUMMER: 0468 15 02 34


KORTE VOORSTELLING:

Hey, ik ben Kaat. Dit is mijn eerste jaar als leiding! Het is allemaal heel spannend, maar ik kijk er enorm naar uit. Ik sta te popelen om elke zondag met veel energie een topdag te geven aan de kapoenen! Ik studeer interieurvormgeving in Gent en in mijn vrije tijd speel ik gitaar, dans ik graag en kan ik genieten van een rustige wandeling.


FIEN DE MEY - PRISMAWITTE ADORABELE KUNEC


GSM-NUMMER: 0472 79 30 45


KORTE VOORSTELLING: 

Hey, ik ben Fien en sta als eerste jaar leiding bij de kapoentjes. Naast de scouts kan je me vaak dansend zien, zowel op podiums als op een feestje. Daarnaast hou ik ook van muziek en speel ik zelf ook viool, piano en ukulele. Ik kijk enorm uit naar het nieuwe scoutsjaar!

TUUR JOOS - ZOMERSNEEUWGROEN ONVERSTOORBAAR ZEEPAARDJE

GSM-NUMMER: 0468 33 87 44


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, ik ben Tuur. Ik ben 18 jaar en dit is mijn eerste jaar als leiding. Naast de scouts speel ik ook voetbal en studeer ik industrieel ingenieur. Verder kan je me ook tegenkomen in de fitness en natuurlijk ook op een leuk feestje.


WELPENLEIDING

KJELL VAN DEN BOSSCHE - KOPERVLAMGROENE FLEGMATISCHE SCHILDPAD

GSM-NUMMER: 0484 90 81 79


KORTE VOORSTELLING:

Hey, ik ben Kjell. Dit is mijn 10de jaar in de scouts waarvan mijn 2de jaar leiding. Naast de scouts zit ik ook nog in een carnavalgroep. Ik hou van een spelletjes spelen, een gezellig kampvuur en plezier maken met vrienden. Ik kijk enorm uit naar het nieuwe jaar!

NOUKA DESMET - MERLOTRODE HARTELIJKE EMIPPO

GSM-NUMMER: 0470 46 74 11


KORTE VOORSTELLING:

Hey! Nouka hier! Dit jaar zie je me voor het eerst bij de leidingsploeg van Scouts Hofstade. Ik kijk er heel hard naar uit om de gasten een geweldige tijd te bezorgen. Naast de scouts kan je me ook vinden bij de UGent waar ik Rechten studeer, maar ook op een leuk feestje, een gezellig etentje of achter m'n piano.

MICHIEL HOEBEECK - SPRANKELENDGOUDE VRIJMOEDIGE ARASSARI

GSM-NUMMER: 0471 48 46 21 


KORTE VOORSTELLING:

Hallo! Ik ben Michiel en ik ben 19 jaar. Ik zit al sinds de kapoenen in de scouts en dit is mijn tweede jaar in leiding. Ik hou van vuil worden, op kamp gaan en lekker eten. Naast de scouts studeer ik industriëel ingenieur bouwkunde in Gent.


WOUT VERHOYE - FIERE BUNZING

GSM-NUMMER: 0471 46 92 01


KORTE VOORSTELLING:

Hallo! Ik ben Wout. Dit jaar wordt mijn tweede jaar leiding. Op school volg ik Visual Design en daarbij zit ik ook op kot in Gent. In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met mijn vrienden en skaten. Ik hoop dat jullie er even veel zin in hebben als mij want ik ben er van overtuigd dat dit jaar een onvergetelijk scouts jaar zal worden!KABOUTERLEIDING

HANNE HOEBEECK - FIDELE PHOCA

GSM-NUMMER: 0471 40 73 06


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, halloo mijn naam is Hanne. Ik ben eindelijk terug bij de scouts na een jaartje op Erasmus in Duitsland te zitten. Ik ben afgestudeerd van mijn bachelor facility management en start een master communicatiewetenschappen aan Ugent. Ik heb er super veel zin in om er terug in te vliegen dit jaar.


JELLE VAN DEN DRIESSCHE - NEVELBLAUWE SYMPATHIEKE TEMBO

GSM-NUMMER: 0473 58 96 29


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, mijn naam is Jelle. Ik ben 19 jaar en dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik ga rechten studeren aan de UGent. Ik hoop jullie allemaal te zien op zondag op den bos!


ALEC BAKKAUS - MUSCUSGROENE VERRASSENDE FRANKOLIJN

GSM-NUMMER: 0471 82 23 39


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, mijn naam is Alec en ik ben 19 jaar. Dit wordt mijn 2e jaar als leiding van de kabouters. Ik ben zelf 12 jaar gast geweest bij scouts Hofstade. Ik studeer industriële wetenschappen in Gent.


SARA VAN LIERDE - MANGOLIAROZE FELLE CHINCHILLA

GSM-NUMMER: 0470 54 41 70

 


KORTE VOORSTELLING:

Hallo! Ik ben Sara en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik ben enorm enthousiast om elke zondag leiding te geven aan de kaboutertjes. Ik ben 18 jaar en naast de scouts studeer ik psychologie in Gent. Ik haal heel veel energie uit omringd te zijn door anderen.


JONGGIVERLEIDING

WOUT DE RIJCK - GALIAGROENE PLAGERIGE PEKARI

GSM-NUMMER: 0478 77 28 55


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, ik ben Wout! Dit jaar is mijn derde jaar als leiding!! Naast de scouts ben ik graag bezig met muziek (vooral piano) en fitness. Mij kan je altijd vinden voor avontuur, kampvuur, knopen leggen, de natuur en zijn wetten en nog heel veel meer!LOUISE DE MEY - VIOLETRODE COMPETITIEVE DINGO

GSM-NUMMER: 0471 58 50 55


KORTE VOORSTELLING:

Hey, ik ben Louise en begin nu aan mijn vijftiende jaar bij scouts Hofstade. In de week kan je me vinden in Gent, want daar studeer ik leerkracht lager onderwijs. Ik kijk er naar uit om elke week paraat te staan en er onvergetelijke zondagen van te maken!

SAM CASTEUR - PITAJAPAARSE  TOEGEWIJDE LORI


KORTE VOORSTELLING: 

Hey, ik ben Sam, op zondag zet ik mij graag in voor de Jonggivers een leuke tijd te bezorgen.In het dagdagelijkse leven ben ik een beroepsmilitair bij het Belgisch Leger.In het weekend ga ik graag eens op stap met de medeleiders voor ons eens even te amuseren.

LINUS MICHIELS - KLAVERHONINGE AANSTEKELIJKE PICUS

GSM-NUMMER: 0493 92 58 33


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, Ik ben Linus! Als Benjamin van de leidingsploeg zal ik voor velen van jullie een nieuw gezicht zijn. Zelf heb ik al super veel zin om vol enthousiasme de tofste activiteiten voor te bereiden. Buiten de scouts ben ik vooral bezig met de actualiteit, ik studeer dan ook journalistiek. Ook kan je me vinden in het theater of tegenkomen op een goed feestje!

GIVERLEIDING

KIRSTEN VAN DER STRAETEN - GALAXIEROZE ONVERSCHROKKEN ZWAAN

GSM-NUMMER: 0470 63 51 77


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, ik ben Kirsten en dit is mijn tweede jaar in leiding. Ik begin dit jaar aan de studie agro - en biotechnologie landbouw in Melle. Naast de scouts geniet ik van oude muziek, speel ik basgitaar en maak ik graag wandeltochten.


LENA DUFOUR - NACHTPAARSE TROUWE SIRA-SIRA

GSM-NUMMER: 0491 07 51 68


KORTE VOORSTELLING:

Ik ben Lena en dit is mijn tweede jaar leiding. Ondanks ik het spannend vind, ben ik ervan overtuigd dat mijn 14e scoutsjaar even fantastisch wordt als de jaren ervoor. Ik studeer orthopedagogie aan HoGent. Naast school en scouts ben ik een fervent bezoeker van de tweedehandswinkel en ben ik graag in compagnie van mijn vrienden.

JINLEIDING

MARIE VAN GIJSEGHEM - SAKURAROZE BLIJMOEDIGE SIFAKA

GSM-NUMMER: 0468 21 02 99


KORTE VOORSTELLING:

Ik ben Marie en dit is nu mijn 3de jaar leiding. Ik kijk er enorm naar uit om aan een nieuw scoutsjaar te beginnen samen met de jins. Ik studeer orthopedagogie aan HoGent. In mijn vrije tijd hou ik mij vaak bezig met koken voor vrienden en familie. Daarnaast hou ik ook van lekker eten, mijn katten en gezellige momentjes!