Leidingsploeg

LEIDINGSPLOEG

SCOUTS HOFSTADE

KAPOENENLEIDING

MARIE DUFOUR - FONKELENDGELE OPVROLIJKENDE NEWFOUNDLANDER

GSM-NUMMER: 0489 68 10 26


KORTE VOORSTELLING: 

Hallo! Ik ben Marie. Ik begin aan mijn negenste jaar scouts en aan mijn vierde jaar als leiding. Ik beN 21 jaar en naast de scouts studeer ik pedagogische wetenschappen in Gent. Ik ben een enthousiasteling en heb enorm veel goesting in het nieuwe jaar.

KJELL VAN DEN BOSSCHE - KOPERVLAMGROENE FLEGMATISCHE SCHILDPAD

GSM-NUMMER: 0484 90 81 79


KORTE VOORSTELLING:

Hey, ik ben Kjell. Ik zit al negen jaar in de scouts en dit jaar geef ik mijn eerste jaar leiding. Naast de scouts zit ik ook nog in een carnavalgroep. Ik hou van een gezellig kampvuur en ik kijk enorm uit naar het nieuwe jaar!


GEERTRUI LEKIME - VERRASSENDE SARUS

GSM-NUMMER: 0471 22 01 46


KORTE VOORSTELLING: 

Hey daar, ik ben Geertrui. Ik ben vierde jaar leidster bij scouts Hofstade en ook dit jaar sta ik graag bij de wouters. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig tennissen en padellen. Daarnaast studeer ik verpleegkunde in Aalst. Ik heb megaveel zin om ook van dit jaar een top scoutsjaar te maken!

SAM CASTEUR - TOEGEWIJDE LORI

GSM-NUMMER: 0486 27 93 99


KORTE VOORSTELLING:

Ik ben Sam, ik amuseer mij elke keer als ik op den bos toekom. Zelf kijk ik écht uit naar mijn eerste leidings jaar, ik trek er ook graag eens op uit met mijn vrienden en een tentje. Naast de scouts ben ik veel bezig met zowat alles dat met computers te maken heeft. Skaten doe ik ook graag, jammer genoeg dat ik er niet zo goed in ben;

WELPENLEIDING

MARIE VAN GIJSEGHEM - SAKURAROZE BLIJMOEDIGE SIFAKA

GSM-NUMMER: 0468 21 02 99


KORTE VOORSTELLING:

Ik ben Marie Van Gijseghem en sta dit jaar mijn tweede jaar leiding bij Scouts Hofstade. Ik studeer Sociale Wetenschappen in Aalst. Ik hou van kampvuur maken, bosspelletjes, feestjes en lekker eten. Naast de scouts hou ik mij wat bezig met koken en dansen.

NATHAN CLOETENS - KOBALTBLAUWE RESPECTVOLLE WILDE EEND

GSM-NUMMER: 0493 39 43 52


KORTE VOORSTELLING:

Halloo, mijn naam is Nathan. Vanaf mijn 6 jaar ben ik lid van de scouts en mijn totemnaam is kobaltblauwe respectvolle wilde eend. Dit is mijn eerste jaar leiding, ook start ik in september de opleiding onderofficier infanterie bij defensie.
In mijn vrije tijd skate ik en heb ik veel interesse in vintage kleren en hyped sneakers. Samen met jullie kijk ik uit naar een “leutig” scoutsjaar.

WOUT VERHOYE - FIERE BUNZING

GSM-NUMMER: 0471 46 92 01


KORTE VOORSTELLING:MICHIEL HOEBEECK - SPRANKELENDGOUDE VRIJMOEDIGE ARASSARI

GSM-NUMMER: 0471 48 46 21 


KORTE VOORSTELLING:

Hallo! Ik ben Michiel en ik ben 18 jaar. Ik zit al sinds de kapoenen in de scouts en dit jaar sta ik voor het eerst in leiding. Ik hou van vuil worden, op kamp gaan en lekker eten. Naast de scouts studeer ik industriëel ingenieur in Gent.


LENA DUFOUR - NACHTPAARSE TROUWE SIRA-SIRA

GSM-NUMMER: 0491 07 51 68


KORTE VOORSTELLING:

Ik ben Lena en dit is mijn eerste jaar leiding. Ondanks ik het spannend vind, ben ik ervan overtuigd dat mijn 13e scoutsjaar even fantastisch wordt als de jaren ervoor. Ik begin aan mijn studies orthopedagogie in september. Naast school en scouts ben ik een fervent bezoeker van de tweedehandswinkel en ben ik graag in compagnie van mijn vrienden.


KABOUTERLEIDING

LOUISE DE MEY - VIOLETRODE COMPETITIEVE DINGO

GSM-NUMMER: 0471 58 50 55


KORTE VOORSTELLING:

Hey, ik ben Louise en sta dit jaar mijn tweede jaar leiding bij Scouts Hofstade. Ik hou van lekker eten, leuke feestjes en hou het meest van mijn lieve kat Smartie. Naast de scouts speel ik cello, speel ik toneel en geef ik watergewenning aan kleine kindjes.


WOUT DE RIJCK - GALIAGROENE PLAGERIGE PEKARI

GSM-NUMMER: 0478 77 28 55


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, ik ben Wout! Dit jaar is mijn tweede jaar bij scouts Hofstade en ook als leiding. Naast de scouts ben ik graag bezig met muziek (vooral piano) en fitness. Mij kan je altijd vinden voor avontuur, kampvuur, knopen leggen, de natuur en zijn wetten en nog heel veel meer! 


JELLE VAN DEN DRIESSCHE - NEVELBLAUWE SYMPATHIEKE TEMBO

GSM-NUMMER: 0473 58 96 29


KORTE VOORSTELLING:

Dag kaboutertjes, ik ben Jelle. Ik zit al meer dan 12 jaar in de scouts en heb zo veel zin om dit jaar jullie leider te zijn! Ik hoop dat jullie er even veel zin in hebben als mij en samen maken we er een knallend scoutsjaar van! Tot op overgangsweekend!


LISA REDANT - ZILVERGRIJZE VOLHOUDENDE EKSTER

GSM-NUMMER: 0492 80 63 99


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, ik ben Lisa. Ik zit al vele jaren in de scouts van Hofstade. In mijn vrije tijd ben ik trotse vrijwilliger bij Kazou vakanties en op het speelplein in Aalst. Ik studeer voor kinderzorg. 

ALEC BAKKAUS - MUSCUSGROENE VERRASSENDE FRANKOLIJN

GSM-NUMMER: 0471 82 23 39


KORTE VOORSTELLING:

Ik ben Alec. Ik ben 18 jaar oud. Dit is mijn eerste jaar als leiding bij scouts Hofstade. Ik zit al 12 jaar in de scouts. Ik studeer industrieel ingenieur in Gent. Ik draag meestal een muts.


JONGGIVERLEIDING

MARIE DE MEY - LAVENDELROZE LEVENSLUSTIGE CAPUCIJNAAP

GSM-NUMMER: 0471 42 36 71


KORTE VOORSTELLING: 

Hallo, ik ben Marie en ik ben 21 jaar. Ik zit al 15 jaar in Scouts Hofstade. Buiten de scouts speel ik graag piano en studeer ik ergotherapie. Je kan me omschrijven als een echte levensgenieter.

EMIEL DEPOORTERE - DRAKENKLIMOPGROENE GOEDLACHSE HOND

GSM-NUMMER: 0481 17 98 53


KORTE VOORSTELLING:

Hey, ik ben Emiel, een scouts vanaf het vroege begin. Ik zie mezelf als een natuurmens en avonturier. Naast de scouts ga ik graag fietsen of klimmen en studeer ik burgerlijk-ingenieur architect aan de Ugent. Stilzitten is alvast niets voor mij!

KIRSTEN VAN DER STRAETEN - GALAXIEROZE ONVERSCHROKKEN ZWAAN

GSM-NUMMER: 0470 63 51 77


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, ik ben Kirsten en dit is mijn eerste jaar in leiding. Ik ga verpleegkunde studeren aan Artevelde. In mijn vrije tijd geniet ik van oude muziek, speel ik basgitaar en maak ik graag wandeltochten.


SAM REDANT - AZUURBLAUWE PLICHTSBEWUSTE FLAMINGO 


GSM-NUMMER: 0471 28 25 62


KORTE VOORSTELLING:

Ik ben Sam en begin aan mijn 18e jaar bij Scouts Sint Lutgardis Hofstade. In het gewone leven ben ik loodgieter. Wat ik het liefste doe op de scouts is alles wat met technieken te maken heeft. 

HANNE VAN DEN STEEN - NECTARGELE GOEDHARTIGE SCHAARBEK

GSM-NUMMER: 0477 31 66 75


KORTE VOORSTELLING:

Hallo, ik ben Hanne! Ik ben 17 jaar en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik heb er enorm veel zin in! Naast de scouts ga ik graag lopen en begin ik aan de studie psychologie in Gent. Ik put mijn energie vooral uit het contact met anderen.GIVERLEIDING

MATHIAS DAELEMAN - STERRENGRIJZEN GOEDAARDIGE SECRETARISVOGEL

GSM-NUMMER: 0494 71 98 20


KORTE VOORSTELLING:

Ik ben Mathias en zit al 9 jaar in onze scouts. Ik studeer Voedings- en Dieetkunde in Gent. Naast de scouts ben ik medewerker van de lokale carnavalsradio Oilsjt Mjoezik. Ook ben ik een rasechte carnavalist. Ik hou van echte scoutsactiviteiten zoals staptochten en technieken.

TARA BAKKAUS - SAFFRAANRODE ONTFERMENDE ALPACA

GSM-NUMMER: 0470 28 36 72


KORTE VOORSTELLING:

Hallo! Ik ben Tara en ik ben 20 jaar ! Naast de scouts studeer ik rechten aan de universiteit in Gent en dans ik daarbij. Zelf hou ik er van om te bewegen en om mij vuil te maken. Hopelijk maken we er samen een topjaar van!

JIL DE DEYN - TERRACOTTA ORANJE ONBEVREESDE BERGDUIVEL

GSM-NUMMER: 0470 68 69 30


KORTE VOORSTELLING:

Hey, ik ben Jil! Ik ben groepsleider bij Scouts Hofstade, waar ik al 12 jaar lid was en nu aan mijn zesde jaar leiding begin. Naast de scouts speel ik graag volleybal, hou ik van ondernemen en ga ik door het leven als een avonturier. Ik hou van sjorren, vuur maken en lange staptochten in de natuur. 

KAREL VAN DROOGENBROECK - SMARAGDGROENE ZELFBEWUSTE SPINAAP

GSM-NUMMER: 0470 07 90 34


KORTE VOORSTELLING: 

Ik ben Karel Van Droogenbroeck, leider bij Scouts Hofstade en zit al 15 jaar in de scouts. Naast de scouts ben ik een grote muziekfanaat en werk ik als schrijnwerker. Ik hou van kampvuren en onnozelheid verkopen. 

JINLEIDING

DRIES GABRIËLS - LENTEGELE KOMISCHE CHIMPANSEE

GSM-NUMMER: 0496 22 74 52


KORTE VOORSTELLING: 

Ik ben Dries en groepsleider bij scouts Hofstade, waar ik 15 jaar geleden al verliefd op werd. Naast de scouts ben ik een levensgenieter die graag reizen maakt en creatief bezig is. Ik studeer media en entertainment business in Mechelen en ben een fervente filmfanaat. 

LAURA VEREECKEN - LAVENDELPAARSE APOLLONISCHE GIRAF

GSM-NUMMER: 0492 67 57 93


KORTE VOORSTELLING:

Hoi, ik ben Laura en groepsleider bij scouts Hofstade. Ik ben ondertussen al 16 jaar trots lid van onze scouts. Naast de scouts studeer ik gezondheidsbevordering aan UGent. Mijn favoriete scouts namiddag zou ik invullen met een bosspel in onze fantastische bos.